Despre Mikasas

Fondată în anul 1937 de către Hiromichi Kyoya sub numele de Mikasa Trade Shokai, scopul iniţial a fost acela de a importa unelte şi distribui unelte mecanice. Ulterior, în anul 1944, prima fabrică proprie era construită în oraşul Tatebayashi. În anul 1950 numele companiei se modifica în Mikasa Sangyo Co. Ltd, iar în anul 1961 se producea pentru prima oară în Japonia modelul de Mai Compactor MTR-60. Bucurându-se de succes, în anii următori au început exporturile, prima oară în 1968 către Australia, Noua Zeelandă, Europa şi America de Nord.

Dezvoltarea fulminantă a Mikasa a continuat, iar în anul 1987 a fost realizat primul centru de reparaţii şi piese de schimb. Câţiva ani mai târziu, în 1992, a fost fondat un centru de distribuţie. La începutul anilor 2000 Mikasa a trecut prin mai multe procese de dezvoltare, primind multiple certificate ISO şi fondând sedii şi centre de distribuţie în mai multe ţări din lume.

Acum, datorită colaborării cu Rotakt SRL, Mikasa a pătruns în forţă şi pe piaţa din România, punând la dispoziţia constructorilor români produse de calitate superioară care le vor face munca mai uşoară.